Франківському жебракові “Пане Дайте Пару Копійок” потрібна допомога. ВІДЕО

Відповідне відеозвернення Канта Франківського оприлюднив у соцмережі блогер Ростислав Шпук.

Франківському жебракові “Пане Дайте Пару Копійок” потрібна допомога. ВІДЕО

У зверненні Ростислава Шпука йдеться:

“Увага! Офіційне звернення Канта Франківського, ПанаДайтеПаруКопійок до тямущих і ймущих.
Його здоров’я різко погіршилось, і вже другий тиждень його ставить на ноги і на місце богородчанська лікарня – йдеться про місце на нашій Сотці. Інакше Франківськ втратить свого найбільш надійного постового в історії”.

Першу матеріальну допомогу Ростислав уже надав. Небайдужих просить надсилати кошти на рахунок: 5168 7427 0052 4543 (Шпук Ростислав).

Нагадаємо два роки тому він лікувався у Богородчанській лікарні. Як він пояснював: його хребет защемив його ж нерв. За що протестний нерв помстився, заторивши трафік сечі, і ніяк не поверне йому дозволений швидкісний режим, інформуг ГК.

Мешканці Івано-Франківська можуть не знати прізвищ місцевих губернаторів, письменників, художників, найвидатніших політиків чи громадських активістів, але кожен, хто бодай раз гуляв “стометрівкою”, знає жебрака Пане Дайте Пару Копійок. Щодня на одному й тому ж місці, щоразу легендарна фраза: «Пане, дайте пару копійок», а для дівчат: «Пані, файну маєш сраку». Попри мегапублічність Пане Дайте Пару Копійок, про нього майже нічого невідомо, бо він нікому про себе не розповідає. Нікому, крім фотографа та блогера Ростислава Шпука, який віддавна робить репортажі про місцевих диваків.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.