“Їла пісок!”: Шокуючі факти про жінку, яка заморила голодом своїх дітей

Жінка, що заморила голодом дітей у Києві, скоро опиниться на волі.

“Їла пісок!”: Шокуючі факти про жінку, яка заморила голодом своїх дітей

Вже через 2,5 роки жінка, що заморила своїх дітей голодом в Києві, вийде на свободу згідно із “законом Савченко”. За вбивство малюка у 2016 році суд засудив її до 8 років в’язниці, але це занадто м’який вирок, вважає хрещений батько загиблого Дані – Денис Бондарчук, передають «Факти».

За словами чоловіка, Владислава Трохимчук не кається в тому, що вчинила. З їх родиною Бондарчук познайомився через свого брата. Люди здавалися адекватними, зав’язалася дружба, Бондарчука попросили бути хрещеним новонародженого Данила.

Проте пізніше з’ясувалося, що чоловік Владислави, Олексій – наркоман. Молода мама, якій ледь виповнилося 20 років, любила погуляти і часто залишала дітей на чоловіка. Коли вона пішла до іншого чоловіка, Антона Подчапка, почала залишати дітей в квартирі одних.

Бондарчук впевнений, що в схемі з виманюванням грошей на нібито хворих дітей замішаний Антон. Здорові малюки не викликали довіри потенційних спонсорів, тому Влада і Антон нібито вирішили «потримати їх на дієті». 11-денне ув’язнення без їжі закінчилося для Дані смертю. Дворічна Аня дивом вижила.

Крім того, Бондарчук згадав, що Влада і раніше поводилася дивно – влаштовувала істерики, брехала без приводу і їла пісок.

“Звичайний пісок! Вона не могла жити, якщо не поїсть піску хоча б кілька разів на тиждень”, – розповів він.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.