Поліцейські впіймали чоловіка, який у Калуші обікрав авто за допомогою сканера

Оперативні працівники Управління карного розшуку обасного главку поліції, Калуського відділу поліції спільно з Чернівецькими колегами розшукали чоловіка, який обікрав автомобіль жителя Хмельницького.

Повідомлення про крадіжку грошових коштів до поліції Калуського району надійшло ще наприкінці минулого місяця. 29-річний мешканець Хмельницького розповів, що з його автомобіля невідомі викрали барсетку, в якій знаходились грошові кошти в сумі 86 000 гривень, 550 доларів США та 150 Євро. Чоловік також вказав, що увімкнув сигналізацію, а коли повернувся вона була вимкнена.

Вчора, правоохоронці в Чернівцях розшукали особу причетну до вказаного злочину. Він 58-річний уродженець Грузії. З’ясовано, що зловмисник відсканував сигналізацію і проник до автомобіля потерпілого, звідки викрав барсетку з грошима, після чого з місця події втік.

При спілкуванні із працівниками поліції зловмисник зізнався у скоєному, викрадені кошти витратив на власні потреби.

За фактом крадіжки розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Покарання за скоєне передбачає від трьох до шести років позбавлення волі. Проводиться слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.