“Тато кинув мене в колодязь”: моторошні подробиці батьківського “виховання”

37-річний Сергій з Черкащини, що жорстоко розправився з своїми неповнолітніми дітьми, часто зловживав алкоголем та бив дружину.

“В день трагедії підозрюваний випивав з тестем. Матір постраждалих дітей пішла його заміняти на поле, де він пас корів. Повернувшись додому, підозрюваний помітив, що загубили корову. Через це посварився з тещею. Взяв за ноги свого 3-річного сина та кинув до криниці. Свою 10-річну падчірку порізав ножем від вуха до вуха”, – каже Андрій Кочергін, адвокат матері постраждалих дітей.

Сестра Марини почула крики і викликала поліцію та рятувальників. Сергій ховався в кущах.

“Коли Марина повернулася з поля, то чоловік вже був в наручниках. Наступного дня допитали свідків. З потерпілим хлопчиком спілкувався психолог. Той просидів в колодязі 40 хвилин. Розказав: “Тато кинув мене в колодязь. Там було холодно”. Подія трапилася на очах у Карини, сестри хлопчика. Криниця була настільки вузькою, що доросла людина туди не могла пролізти. Рятувальники просили про допомогу підлітка. Після трагедії я бачив хлопчика. Він вже бігає, має лише подряпини. Дівчинка 31 серпня ще була в лежачому стані після операції”, – продовжує адвокат.

Сергій із Золотонішського району з багатодітної сім’ї. Має близнюка, який працює в Росії.

“Приїздив після трагедії. Коли дізнався про подію, то зрікся брата. Мати у всьому звинувачує невістку,переконана, сина підставили. Марина подає на розлучення. Хоче чоловікові пожиттєве покарання. Його однозначно позбавлять батьківських прав, проте пожиттєвого не дадуть. Злочин без смертей. Його вивозили на слідчий експеримент, вважаю, що в скоєному зізнався”, – каже Кочергін.

Суд обрав запобіжну міру – тримання під вартою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.