Веселі та щасливі повертались з весілля: Страшна ДТП погубила цілу сім’ю, 24 трупа

Веселі та щасливі люди поверталися додому, коли їхній автобус зірвався з гори: 24 людини померли, ще двоє отримали травми.

Веселі та щасливі повертались з весілля: Страшна ДТП погубила цілу сім’ю, 24 трупа

Страшна трагедія сталася пізно увечері на північному заході Пакистану.

Гірська дорога, по якій їхав автобус з пасажирами є досить небезпечною і там часто трапляються аварії, а все через ігнорування водіями правил дорожнього руху.

Старший офіцер поліції Раджа Абдул Сабур повідомив, що люди, які знаходилися в тому злощасному автобусі, були членами однієї великої родини з Верхнього Кохістана, провінції Хайбер-Пахтунхва.

Люди в піднесеному настрої поверталися додому після весілля, однак тоді вони ще не знали, що вже на другий день молодята оплакуватимуть їхню загибель. Відомо, що автобус з’ї’хав з дороги та опинився у річці.

Чому сталася аварія та чи відповість за це її винуватець – наразі невідомо, поліція встановлює всі обставини трагедії.

Звичайно, люди, які залишилися живими після ДТП отримали не тільки фізичні травми, але ще й втратили велику частину своєї сім’ї, яку вже ніхто не поверне.

Зараз важко уявити, що відчувають рідні загиблих, одне можна сказати з впевненістю – вони чекають покарання винуватця аварії.

Зауважимо, що сполучення між містами та селами в Пакістані часто проходить через гори, де дорога є потенційно небезпечною. Саме тому аварії в цій місцевості трапляються часто, особливо через самих водіїв. Однак навіть досвідченим водіям важко проїхати повз високі обриви, адже зірватися з гори можна в будь-який момент.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.