“Зупинить кровопролиття”: У Мережі обговорюють пророцтво Ванги щодо Зеленського. Вона все знала

Болгарська провидиця Ванга всім відома точними прогнозами подій майбутнього, які навіть після її смерті продовжують збуватися.

“Зупинить кровопролиття”: У Мережі обговорюють пророцтво Ванги щодо Зеленського. Вона все знала

Стало відомо про пророцтва Ванги щодо чинного президента України Володимира Зеленського. Про це повідомляє ряд ЗМІ.

Вона передбачала прихід до влади Порошенка, Кличка і Яценюка. Ванга в цих прогнозах дала зрозуміти, що нічого хорошого для країни дані особистості за собою не несуть і можна з упевненістю сказати, що пророцтво збулося.

Щодо Зеленського Ванга давно говорила про те, що впаде «Порох», а «Зелений господар» прийде йому на зміну і зупинить кровопролиття і голод. Тільки ніхто не міг розшифрувати це послання. Однак, зараз зрозуміло, що ці слова відображали нинішню ситуацію в Україні.
Крім цього, болгарська віщунка говорила про темні часи в Європі. Вона в своїх посланнях вказувала, що в Європу прийдуть чужинці, які захочуть її захопити і люди будуть налякані.

Також, норвезька Ванга розповіла про початок Третьої світової війни. Одна з найзнаменитіших ясновидиць напророкувала непрості для світу часи. Вона озвучила вельми тривожне бачення про те, що гряде Третя світова війна. Також провидиця передбачила умови для початку світового конфлікту.

Нагадуємо, астролог Тамара Глоба розповіла про швидке трагічне майбутнє президента РФ Володимира Путіна. Передбачення розійшлося по всіх російських ЗМІ. Провидиця розповіла, що глава Кремля скоро покине пост. Після цього в Російській Федерації зміниться доля держави.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.