“Знищить бізнес”: політолог розкритикував законопроєкт, який збирається ухвалити ВРУ

“Бізнес дуже скоро буде згадувати Азарова як милого дідуся”

Результат пошуку зображень за запитом "Знищить бізнес"

Ухвалення законопроєкту №1210 про внесення змін до Податкового кодексу може знищити бізнес.

Про це на своїй сторінці у “Фейсбуці” написав політолог Тарас Загородній.

“Судячи з того, що витворяють «слуги» в Парламенті, бізнес дуже скоро буде згадувати Азарова як милого дідуся з дуже навіть ліберальними поглядами в економіці. Бунтувати вже починають не тільки ФОПи, яких тупо ріжуть під ніж. Або великий бізнес, якому луплять ставки рентної, згідно з дослідженнями «PricewaterhouseCoopers», вищі за всіх у світі.

Це «щастя» записано в законопроєкті 1210. Також і посилення тиску податкової на бізнес, і зняття відповідальності з інспекторів за неправомірні дії. Як наслідок, можуть постраждати рідний для Зеленського Кривий Ріг, Дніпро, Запоріжжя, Горішні Плавні і інші міста, зав’язані на цій галузі. До речі, найбільший іноземний інвестор АрселорМіттал Кривий Ріг вже все зрозумів і виводить з країни 11 млрд грн”, – написав Загородній.

Політолог зазначив, що деякі структури вже відкрито заявляють, що чиновники вбивають бізнес.

“При цьому щось ми чомусь не чуємо про податок на виведений капітал, реформу податкової, спрощення податкового законодавства. Правильно. Навіщо? Є слухняні кнопкодави, які взагалі не рефлексують, за що натискають кнопки. Можна і підстригти лохів. Є там, нагорі, хтось, хто здатен зупинити «шалений принтер»?” – додав Загородній.

https://www.facebook.com/taras.zahorodniy/posts/2712487968764026

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.