На Прикарпатті рибоохоронний патруль затримав двох браконьєрів. ФОТО

Рибні патрульні продовжують проведення нічних рейдових виїздів для контролю рибогосподарських водних об’єктів Прикарпаття. Діють одразу кілька інспекторських груп.

Днями інспектори зафіксували порушення правил рибальства на скидному каналі Бурштинської теплоелектростанції. Затримано мешканця міста Бурштин під час незаконного вилову риби способом багріння., інформують “Вікна” з посиланням на Івано-Франківський Рибпатруль.

За цим фактом на особу складено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП (грубе порушення правил рибальства). Виловленої риби не виявлено. Знаряддя для багріння вилучено. Матеріали справи передано до суду для накладення штрафу на браконьєра — від 340 до 680 грн.

Пізніше на березі річки Дністер біля села Буківна Тлумацького району інша рейдова група рибпатрульних затримала мешканця міста Івано-Франківськ під час лову риби забороненим знаряддям лову: підйомною сіткою, яку на Прикарпатті називають «крошнею».

Держінспектори вилучили заборонене знаряддя лову. Риби в браконьєра не виявлено.

На порушника правил рибальства складено адмінпротокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи направлено до суду для притягнення винної особи до відповідальності. Браконьєру загрожує штраф від 340 до 680 гривень.

«Для оперативного реагування на випадки порушення правил рибальства в Івано-Франківському рибоохоронному патрулі працює цілодобова телефонна «гаряча лінія»: (097) 392-72-80. Будемо вдячні за надану інформацію, яка допоможе затримати «на гарячому» браконьєрів», — зазначив в.о. начальника Івано-Франківського рибоохоронного патруля Ігор Корсун.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.