“Дітей зроблять сиротами”: на українському курорті відпочивальникам пригрозили розправою (фото)

Погрожували перелами ноги і вибити зуби

У відпочивальників, що зупинилися на базі відпочинку “Атлантик” у Коблевому, на пляжі попросили плату за місце, а після рішучої відмови погрожували фізичною розправою. Інцидент переріс у скандал за участю поліції. Туристи запевняють, що плату за місце на піску намагалися стягнути працівники б/о “Орбіта”.

Про це повідомляє koblevo.news.

«Ми зазвичай відпочиваємо за кордоном. Але нашій молодшій дитині всього місяць, і ми не ризикнули везти її далеко. Ми вирішили поїхати до Коблевого – адже це курорт зараз у всіх на слуху, і ми були впевнені, що отримаємо справжній європейський сервіс», – розповів потерпілий Іван.

Однак на ділі, зазначив потерпілий, все виявилось інакше. Під час відпочинку на пляжі до сім’ї несподівано підійшла невідома жінка. Вона стверджувала, що ця частина пляжу є в оренді, і тому відпочивальники повинні платити за місце 100 гривень. Варто зауважити, що ніде не було вказівників з приводу приватної території, що охороняється. Яких-небудь документів жінка теж при собі не мала і відмовилася їх принести. Також вона не представилася.

Іван розповів, що на відмову платити за місце на піску жінка відреагувала дуже агресивно.

«Вона говорила, що нам виб’ють зуби, поламають ноги, а дітей наших зроблять сиротами! І це чули всі, хто був поруч. Ми були такі не єдині: на наших очах виштовхали ще двох літніх жінок, причому не в переносному сенсі, а мало не стусанами!» – додав чоловік.

Крім того, жінка, яка вимагала гроші у відпочивальників, розбила телефон потерпілого Івана, коли той знімав їх спілкування на відео.

«Ця сім’я відпочивала в двох метрах від мене. На надувному матраці спало їх немовля. Ця жінка підійшла і просто ногою вдарила по матрацу! Вона підходила до них двічі: у першій половині дня і ввечері, а незадовго до цього нахабно вигнала двох літніх жінок з пляжу», – розповів свідок події Віталій.

Читайте також  Чотири години провела у приймальні: на Прикарпатті померла жінка, якій відмовили у госпіталізації (відео)

Згідно з розповіддю Віталія, жінка, яка займалась здирництвом коштів, привела з собою двох невідомих чоловіків. Вони представилися охоронцями б/о “Орбіта”. Свідки стверджують, що обидва були в нетверезому стані.

Після усього, що сталося, відпочивальники викликали поліцію. Однак правоохоронці нічим не змогли їм допомогти. За інформацією, поліція не одразу поспішала виїжджати на місце події. Такі дії аргументували тим, що порушниця до моменту виклику вже пішла, і знайти її буде важко.

Постраждала сім’я все ж написала заяву в поліцію. Також вони звернулися зі скаргою до сільської ради у Коблевому. Бездіяльність поліції відпочивальники сприйняли як змову з директором бази відпочинку.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.