Поліціянти розповіли кого “накрили” у парниках з марихуаною (ФОТО)

12 вересня відбулася прес-конференція — за фактом зберігання, виготовлення з метою збуту наркотичного засобу-марихуани та посіву конопель в особливо великих розмірах.

На Косівщині було виявилено плантацію марихуани у парниках.

Група осіб орендувала землю площею 4 га. Було виявлено більше 20 «працівників». Вони перебували там з власної волі і отримували доволі гідну заробітню платню.
«Робітники»проживали у відповідних будовах біля теплиць з усіма умовами для «праці». Більш того, територія була обладнана камерами спостереженнями і охоронявся озброєними охоронцями.

Стало відомо, що до діяльності «підтриємства» причетний Олександр Яворський. Продукцію збували закордоном.
У ході обшуку було виявлено майже 100000 рослин коноплі, понад 500 кг висушеного суцвіття, понад 400 кг мелених суцвіть, 140 кг сухого листя, майже 100 кг суцвіть та листя коноплі.

Загалом вилучено близько 1200 кг марихуани вартістю понад 50 мільйонів євро. Крім того, вилучено вентилятори, сушки, ваги, систему поливу та зрошування, а також промислове обладнання, за допомогою якого працівники теплиці сушили та відділяли на різні сорти та виготовляли з них особливо небезпечний наркотичний засіб-марихуану.

Володимир Голубош розповів, що на даний час трьох фігурантів затримано в порядку ст.208 КПК України і триває досудове розслідування.

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: