Ексгарант Порошенко вирішив злити мільярд на “тьолок”, журналіст розповів подробиці

Дубинський впевнений, що сільське господарство Петру Порошенку набагато важливіше за інші сфери

З’явилася інформація, що колишній президент України Петро Порошенко планує витратити величезну суму грошей з президентського фонду.

Про це у своєму блозі заявив народний депутат від “Слуги народу” Олександр Дубинський.

За його словами, екс-гарант Петро Порошенко має намір витратити цілий мільярд гривень на “телиць”, пише портал “Політека”.

“Міньйон Порошенко Олексій Гончаренко звернувся до Парламенту із законопроектом, яким пропонує гроші з президентського фонду відправити на фінансування програм по великій рогатій худобі. Вони хочуть відправити на сільгоспдотації. А знаєте, на що спочатку закладено мільярд гривень у президентському фонді, який хоче Порошенко через своїх людей перерозподілити на “телиць”? На освіту і науку…”, — підкреслив парламентарій.

Дубинський впевнений, що сільське господарство Петру Порошенку набагато важливіше, ніж освіта, оскільки в тій сфері працює його бізнес-партнер Юрій Косюк, який “без дотацій дуже погано себе почуває”.

“Минулого року йому дали півтора мільярда, а в цьому хоча б мільярд. Такий гарний хлопець… Зі 100-метрової яхтою за $100 млн. Ну як залишити його без мільярда? Зашквар звичайно, але їм вже пох*й”, — підсумував він у своєму відеоблозі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.