“Республіка “Ідіть на **й”: Соколова жорстко відповіла на неадекватні мрії рупора Кремля (відео)

Путінський прихвостень Дмитро Куликов уважає, що Україна має створити нову державу, де росіянам буде комфортно. Жорстку відповідь на його неадекватні мрії дала українська журналістка Яніна Соколова.

У новому випуску свого шоу “Вечір з Яніною Соколовою” вона запропонувала для України назву “Ідіть на х*й”, яка буде актуальною виключно для росіян.

“Ура, дочекалися, нарешті з’явилося вирішення всіх наших українських проблем! Бачите, як у росіян виходить – щоб їм у Читі комфортно жилося, треба розвалити і перезібрати свою державу. Я ж уже пропонувала – Київську Русь відтворити, зібрати Білоукроказазузію. Але якщо вам не подобається, у мене є ще варіант – створимо республіку Ідіть на х*й”, – потролила вона всіх прихильників окупації України.

Для інших держав наша країна залишиться Україною, підкреслила Соколова.

“Ви такі до нашого кордону наближаєтеся, а там написано: “Ласкаво просимо, ідіть на х*й!”. Причому для всіх країн світу ми залишимося Україною, а винятково у нашому з вами дипломатичному листуванні ми поміняємо: “На жаль, ми більше не хочемо купувати у вас ваш газ – з повагою, ідіть на х*й!”, “Крим завжди був, є і буде нашим – з повагою, ідіть на х*й, Гоголь – український письменник – ідіть на х*й”, – посміялася з росіян телеведуча.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.