“Ласкаво просимо, принцесо”: екс-віагра народила вдруге: перші фото зіркової мами

Колишня солістка популярного гурту “ВІА Гра” та модель Санта Дімопулос стала мамою вдруге сьогодні, 14 вересня 2019 року. Знаменитість народила дочку від свого чоловіка співвласника мережі спортивних клубів Ігора Кучеренка.

Про народження другої дитини Санта повідомила на своїй сторінці в Instagram, опублікувавши зворушливе фото. На світлині Дімопулос виглядає дуже щасливою та усміхається на камеру, а в руках у неї – новонароджена дочка.

“14.09.2019. Ласкаво просимо, принцесо”, – додала співачка у підписі.

Зірка вирішила народжувати другу дитину у Монако. Адже свої перші пологи Дімопулос згадує з жахом. Вагітна Санта Дімопулос розповіла про моторошні пологи.

Жінка поділилася подробицями раніше зі своїми підписниками в Instagram.

https://www.instagram.com/p/B2YsM9sD0Bs/?utm_source=ig_embed

“Мій лікар полетів на якусь конференцію і мені пощастило народити в один з цих 2-х днів. Епідуральною анестезією мені знеболили перейми, а коли почалися пологи – її відключили, пояснивши це тим, що я повинна відчувати перейми. Тоді я відчула весь біль цього світу! Я реально втрачала свідомість і дитину мені просто виштовхнули натиснувши на живіт. Гематому на голові у немовляти проколювали на четвертий день і мені навіть страшно згадувати про це”, – згадує вона.

У Монте-Карло Санта не лише насолоджувалася часом з рідними, а й знімалася в ефектних фотосесіях та відверто розповідала підписникам про свою вагітність.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.