Вдочерили дівчинку-інваліда, навмисне зістарили її і кинули: іноземці жорстоко знущалися над дитиною з України

В американському штаті Індіана розслідується справа 45-річної Крістін Барнетт і 43-річного Майкла Барнетта, яких звинувачують у нехтуванні батьківськими обов’язками.

Результат пошуку зображень за запитом "іноземці жорстоко знущалися над дитиною з України"

У 2010 році подружжя удочерили восьмирічну дівчинку з України, яка страждає на карликовість. Через два роки вони змінили в документах її вік на 22 роки і веліли дитині говорити стороннім, що вона виглядає набагато молодше за свої роки. А в 2013 році, забравши трьох своїх синів, переїхали до Канади, кинули малолітню українку одну в квартирі, яку вони для неї орендували.

Більше «батьки» ніколи не зв’язувалися зі своєю прийомною донькою. І не виділяли їй ніяких грошей, хоча і оплачували житло. Не цілком зрозуміло, скільки часу дівчинка провела в самоті перш, ніж ситуацією зацікавилася поліція.

Проти подружжя вже висунуті офіційні звинувачення. Крістін намагалася заперечувати свою провину, стверджуючи, що її прийомна дочка була шахрайкою, і що вона одного разу зізналася, що насправді їй вже більше 18 років. Однак лікарі в ході обстеження підтвердили справжній вік дитини. Крістін також стверджувала, що у дівчинки була схильність до соціопатості.

Кілька років тому Барнетта стали героями газетних публікацій і телевізійних сюжетів – після того як Крістін написала книгу про виховання свого сина-аутиста, який росте «геніальним фізиком» і інтелектуальний коефіцієнт якого вище, ніж у Альберта Ейнштейна.
У віці 10 років Джейкоб Барнетт вступив до університету, де вразив викладачів своїми знаннями і отримав роботу в якості дослідника в галузі квантової фізики.

На телеканалі CBS в одній зі сцен видно сидить за столом сім’я – в тому числі і маленька українка, яка знаходиться поруч з Крістін.

В даний час Крістін і Майкл вже складаються в розлученні.

Читайте також  Майже 70% oпiків тiла: 14-річна дівчинка пiдпaлила молодшого братика

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.