Письменник Макс Кідрук у Калуші презентував роман «Доки світло не згасне назавжди». ФОТО

У вівторок, 17 вересня, в Калуші відбулась презентація книжок Макса Кідрука «Доки світло не згасне назавжди» та Юрія Даценко «Пастка для різника».

Вже третій масштабний тур містами України письменника Макса Кідрука розпочався 10-го вересня з Києва. Автор представляє читачам нову книгу «Доки світло не згасне назавжди» — перший його роман з доповненою реальністю. Розмова була не лише про книгу, а й про спеціально розроблений до неї мобільний додаток.

Книга «Доки світло не згасне назавжди» є інтерактивною, вона має доповнену реальність. Через спеціальний мобільний додаток читач може поспілкуватися з персонажами книги, запитати про те, що цікавить або турбує.

Про роман:

За словами автора, «Доки світло не згасне назавжди» – це суміш драматичної історії та фантастики. Сестри Рута й Індія, попри незвичні імена, проживають цілком буденні життя: Інді навчається на лікаря, Рута закінчує одинадцятий клас. Усе раптово змінюється, коли через нещасний випадок гине наречений Індії. Раніше близькі сестри віддаляються, звинувачуючи одна одну в тому, що сталося. Рута виявляє, що здатна впливати на реальність у снах. Невдовзі в її сновидіннях з’являються химерні тіні, і що ближче вони підступають, то дужче мерхне світло довкола дівчини. Щоправда Рута не помічає, як кожен наступний сон стає дедалі темнішим.

Мобільний додаток:

Найбільш ефектною частиною додатку буде інтерактивна обкладинка, але найважливішою – додаткові тексти або відгалуження основного сюжету, які описуватимуть другопланових героїв, розкриватимуть невидимі зв’язки, показуватимуть той чи той епізод з абсолютно несподіваного боку. Що це дає? Для читача – глибину, для автора – можливість створити об’ємну історію з купою взаємопов’язаних деталей, складність і продуманість яких обмежується лише його уявою.

Читайте також  Через екологічну небезпеку на Прикарпатті можуть відселити два села

Організатор туру – Мистецьке об’єднання «Стендаль», інформаційний партнер – Територія.

Розклад всеукраїнського туру: www.maxkidruk.com.
Довідки: https://www.facebook.com/ania.ekimenko, (095) 480-75-88. Трейлер до книги – https://youtu.be/jU-aJF2mfsY

Макс Кідрук — український письменник, мандрівник і популяризатор науки. Автор книжок «Не озирайся і мовчи», «Жорстоке небо», «Твердиня», збірки оповідань «Заради майбутнього» та фантастичної дилогії «Бот». Два з трьох його останніх романів — «Зазирни у мої сни» і «Де немає Бога» — входили до короткого списку премії «Книга року ВВС». Твори перекладено польською, російською, німецькою та чеською мовами.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: