Дубілет скасує трудові книжки: як це відіб’ється на українцях

Дмитро Дубілет, який покинув Monobank, щоб стати міністром, анонсував скасування трудових книжок. Він також заявив, що в системі кадрового документообігу намічаються серйозні зміни. Зокрема, передбачається заборона подачі документів на прийом на роботу або на конкурси в паперовій формі. В електронну форму Дмитро Дубілет хоче надіслати всі документи, що стосуються найму, відпусток, відряджень, звільнень.

Дубілет скасує трудові книжки: як це відіб'ється на українцях - today.ua

Міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет додав, що для скасування багатьох “папірців” необхідно буде поміняти кілька законів.

“Розраховую, що ми зможемо все це зробити протягом 6-9 місяців”, — сказав Дубілет.

Як відомо, Дмитро Дубілет працював IT-директором, заступником голови правління в ПриватБанку до його націоналізації, коли банк очолював його батько Олександр Дубілет.

Після націоналізації банку його вже колишній топ-менеджмент створив компанію Fintech Band, яка запустила проект Monobank (онлайн-банкінг і кредитні карти) на основі банківської ліцензії “Універсал Банку” Сергія Тігіпка.

Нагадаємо, Дмитро Дубілет має намір нанести нищівного удару по корупції. Стало відомо, що його запросили взяти участь у кількох проектах по боротьбі з корупцією в Україні.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.