Двоє 19-річних мешканців Калущини побили та пограбували автостопера

Калуські оперативники затримали двох чоловіків, які обґрунтовано підозрюються у відкритому заволодінні чужим майном.

Вчора, 18 вересня, до поліції звернувся 30-річний мешканець Івано-Франківська. Заявник повідомив, що перебуваючи в Калуші, зупинив попутній автомобіль, щоб доїхати до обласного центру. В транспортному засобі перебувало двоє чоловіків, які безпричинно побили та пограбували його, заволодівши гаманцем з грошовими коштам в сумі 2500 гривень, інформують “Вікна” з посиланням на сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

Потерпілий дав чіткий опис нападників та вказав марку автомобіля, на якому рухались злочинці. Уже через декілька годин оперативні працівники розшукали та затримали зловмисників у Калуші. Ними виявилися 19-річні мешканці одного із сіл району.

Гаманець і частину викрадених грошей поліцейські вилучили та невдовзі повернуть власнику. Нападників слідчі затримали в порядку ст. 208 КПК України. На цей час вирішується питання про оголошення їм про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Невдовзі суд обере чоловікам запобіжний захід.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.