Галич співпрацюватиме з білоруським містом

На запрошення Новогрудського райвиконкому Гродненської області Республіки Білорусь та при сприянні Посольства України в Республіці Білорусь, делегація Галицької міської ради відвідала Республіку Білорусь.

На ХХ Республіканській універсальній виставці-ярмарку «Єврорегіон «Неман-2019» в м.Гродно в було підписано угоду про співпрацю між містом Галич Івано-Франківської області України та Новогрудським районним виконавчим комітетом Гродненської області Республіки Білорусь, інформують у Галицькій міській раді.

Угоду підписав міський голова м.Галича Орест Трачик та Голова Новогрудського райвиконкому Сергій Федченко.

При підписанні угоди були присутні: від Посольства України в Республіці Білорусь – консул в м.Гродно Анатолій Діденко та консул Посольства України Іван Башняк, голова виконавчого комітету Гродненської області Володимир Кравцов, міністр економіки Республіки Білорусь Дмитро Крутой, міністр сільського господарства Республіки Білорусь Анатолій Хотько, голова Державного комітету по науці та технологіям Республіки Білорусь Олександр Шумілін, голова Гродненської обласної Ради Ігор Жук. В ході візиту делегація ознайомилась з туристичним та економічним потенціалом Новогрудчини,

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.