Прикарпатців кличуть на роботу в рибпатруль

Івано-Франківський рибоохоронний патруль оголосив конкурси на вакантні посади.

Зокрема йдеться про шість посад головного державного інспектора відділу охорони водних біоресурсів “Рибоохоронний патруль” та одну посаду провідного державного інспектора відділу охорони водних біоресурсів “Рибоохоронний патруль”, пише Фіртка.

Для участі в конкурсі необхідно подати наступні документи:

1) копію паспорта громадянина України;
2) письмову заяву про участь у конкурсі із зазначенням основних мотивів щодо зайняття посади державної служби, до якої додається резюме у довільній формі;
3) письмову заяву, в якій повідомляє про те, що до неї не застосовуються заборони, визначені ч. 3 або ч. 4 ст. 1 Закону України “Про очищення влади”, та надає згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей стосовно неї відповідно до зазначеного Закону;
4) копію (копії) документа (документів) про освіту;
5) посвідчення атестації щодо вільного володіння державною мовою (оригінал);
6) заповнену особову картку встановленого зразка;
7) декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, за 2018 рік (надається у вигляді роздрукованого примірника заповненої декларації на офіційному веб-сайті НАЗК).

Особа, яка виявила бажання взяти участь у конкурсі, може подавати додаткові документи стосовно досвіду роботи, професійної компетентності і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації та інші).

Умови проведення конкурсу на зайняття вакантних посад:
– головного державного інспектора відділу охорони водних біоресурсів за посиланням;
– головного державного інспектора відділу охорони водних біоресурсів за посиланням.

Особа з інвалідністю, яка бажає взяти участь у конкурсі та потребує у зв’язку з цим розумного пристосування, подає заяву відповідної форми про забезпечення в установленому порядку розумного пристосування.

Зразки документів на конкурс – за посиланням.

Перелік тестових питань – за посиланням.

Читайте також  Ведучий «МастерШеф» став учасником «Х Фактор»

Документи на участь у конкурсі приймаються за адресою: 76006, м. Івано-Франківськ, вул. Вовчинецька, 221 до 18 год.10 жовтня 2019 року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.