Пообідати за 15 гривень: відтепер таке можливе в Івано-Франківську (ФОТО)

В Івано-Франківську на “Локомотиворемонтному заводі” запрацювала заводська їдальня, де можна пообідати за 15 гривень.

Про це повідомив міський голова Руслан Марцінків, інформує кореспондент Фіртки.

“Над відновленням роботи їдальні на ЛРЗ працювали інтенсивно, адже хотіли встигнути до настання холодів, щоб забезпечити працівників гарячим обідом та створити сприятливі умови для великого колективу. Приміщення відремонтували, закупили інвентар, посуд та столи. Тепер тут затишно і смачно, а ще пахне найкращими стравами домашньої кухні”, – розповідає міський очільник.

За його словами, колектив у захваті, бо де ще можна так смачно пообідати всього за 15 грн.

“Запитайте у працівників Локомотиворемонтного заводу, де найсмачніші обіди. І вони без вагань відповідатимуть, що в їхній заводській їдальні. Після домашніх, звичайно. Пригостили смачненьким і мене”, – каже Руслан Марцінків.

Нині на підприємстві працює 200 робітників, але свої потужності готові розширювати й до 1000 працівників. Робота, кажуть, є справа лишається тільки за гарними робітниками.

Довідка

Івано-Франківський ЛРЗ заснований в 1866 році. Основна спеціалізація – ремонт колісних пар і формування нових, а також виготовлення автомотрис. З 6 березня поточного року після перемоги в конкурсі ФДМ на заміщення вакантної посади керівника завод очолив Олег Сирота, який раніше обіймав посаду начальника відділу зовнішніх правових відносин Івано-Франківського ЛРЗ, а до цього – експерта з питань інвестицій та капітального будівництва НЕК “Укренерго”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.