Мріяти і діяти! В Україні видали записники-мотиватори для дітей

Незвичайні щоденники видала нещодавно в Україні група ентузіастів. Яскраве видання має навчити малечу постановці та досягненню цілей, а також позитивному мисленню.

– Перший такий щоденник ми створили власноруч для нашого сина, слідуючи порадам світових мотиваційних тренерів. Це була ідея дружини і вийшло досить яскраво та цікаво, що мотивувало дитину записувати власні досягнення та бажання. Результатом були вражені: практично все із бажаного збулось! – розповідає історію створення «Щоденника моїх перемог» співавтор ідеї Павло Мор’єв.

Згодом щоденник-«саморобку» помітили друзі родини. Багато хто оцінив ідею та виявив бажання мати такий же для своїх дітей.

– Нам пощастило дружити з родиною, що є авторами чудового українського стартапу в галузі кераміки. Вони й запропонували нам разом розробити та виготовити такий щоденник вже у професійному форматі. Розробили дизайн та наповнення у двох варіантах – для дівчаток та хлопчиків. Обрали найякісніший папір та друк із можливих і таким чином за рік отримали дійсно чудовий результат, що збирає найкращі відгуки, – констатує Павло Мор’єв.

На думку авторів «Щоденник моїх перемог» підходить дітям від 5 років та у першу чергу вчить мислити позитивно, ставити перед собою цілі та досягати їх з часом. Це унікальне видання на 120 сторінках випустили обмеженим тиражем, але автори запевняють: вже міркують над новим накладом, а також форматами щоденника українською мовою для підлітків та дорослих.

 

Придбати «Щоденник моїх перемог» можна в межах акції ЧИТАЙ УКРАЇНСЬКОЮ, що започаткована інформаційним ресурсом «Український контент» спільно з кращими видавництвами України. Акція має на меті привернути увагу до дійсно вартісних та цінних книг. І саме українською мовою!

У межах акції Ви можете придбати книги за ціною видавництва. Замовити можна за посиланням: https://forms.gle/5NYvSRfsPJhQqHXP6

Читайте також  Так звана «підозра» ДБР є російським замовленням – пресслужба «Європейської Солідарності»

 

РЕКЛАМА:

Джерело.