“Вміє акцентувати увагу на головному”: донька Трампа “особливо” відзначилася на Генасамблеї ООН. Не занадто сміливе вбрання?

Донька Трампа відзначилася сміливим вбранням в ООН. опубліковані пікантні фото.

На Генасамблеї ООН в Нью-Йорку дочка президента США Дональда Трампа Іванка своїм зовнішнім виглядом приємно здивувала присутніх, які не могли не звернути увагу на розмір і форму її бюста.

“Іванка Трамп на Генасамблеї ООН. Вміє акцентувати увагу на головному)”, – прокоментував знімки на своїй сторінці в Facebook політолог і журналіст Дмитро Горохівський.

Присутні відзначили, що промова Іванки Трамп на Генасамблеї ООН теж була дуже гарною.

Іванка Трамп вибрала для важливого заходу офіційний стиль одягу, однак її блузка виявилася занадто тонкою, щоб приховати рельєфні обриси її пишних грудей. Коментатори тут же запідозрили доньку президента США у відсутності нижньої білизни і звернули увагу на те, що розмір її бюсту став явно більшим.

Свій аутфіт донька президента доповнила чорними лакованими туфлями на шпильці і золотими сережками-кільцями. Ідеально рівна зачіска і макіяж з помадою кольору курної троянди завершили її діловий лук. Вона мала чудовий вигляд.

РЕКЛАМА:

Джерело.