Олена Зеленська взяла участь у щорічному обіді перших леді (фото)

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у щорічному обіді перших леді Fashion 4 Development на підтримку Цілей розвитку тисячоліття ООН.

Про це вона повідомила в Instagram.

“Мала нагоду взяти участь у щорічному обіді перших леді Fashion 4 Development на підтримку Цілей розвитку тисячоліття ООН і приєднатися до вшанування представників індустрії моди за їхній внесок у досягнення глобальних Цілей сталого розвитку. Висловлюю свою глибоку повагу та щирі привітання номінантам!”, – підписала світлини Олена Зеленська.

Зазначимо, що Fashion 4 Development (F4D) – це глобальна платформа, заснована у січні 2011 року на підтримку Цілей розвитку тисячоліття ООН.

F4D ґрунтується на наступних принципах: Освіта, розширення можливостей, вдосконалення та збагачення та активізація партнерських стосунків, що сприяють розвитку моди та текстильної промисловості, просуванню економічного та соціального розвитку, збереженню культури та розширенню можливостей жінок.

У 2015 році F4D взяла на себе підтримку 17 цілей сталого розвитку ООН та зробила значну увагу на практиках сталого способу життя для здорового світу.

РЕКЛАМА:

Джерело.