“А ти забув, що вдома сім’я?”: Кошовий розповів, як дочка повернула його в родину. Плакали всі

В інтерв’ю програми «Життя відомих людей», яка виходить на телеканалі «1+1» український гуморист, актор Євген Кошовий розповів про зворушливу розмову зі своєю дочкою.

Він зазначив, що старша дочка Варвара повернула його в сім’ю.

«Коли їй було десь три роки, ми поїхали на гастролі і нас не було 45 днів. Коли я приїхав додому, вона вибігла на емоціях, потім подивилася і сказала: «А, це ти? Ну добре”. Це такий «Інь-ян», потрібно чимось жертвувати. На жаль, сімейним часом», – розповів Кошовий.

Через деякий час, коли Варвара стала трохи дорослішою, її запросили виступити на «Лізі сміху». Під час свого номера дівчинка закликала батька повернутися в сім’ю. Плакав не тільки Кошовий, але і весь зал.

«А ти забув, що вдома сім’я? Нагадаю для тебе: ось це мама, а це – сестра. Тебе так часто вдома не буває, ми без тебе навчилися жити. Я навіть сама вдома полку прибила, таке ось доросле життя», – сказала дочка Євгенія.

«Відкрита, щира людина. Люблячий батько і чоловік, переказів друг, класний комік. Як говориться талановита людина, талановита в усьому. І Варечка вся в нього. Так тримати! Успіхів Вам»,«Цікаве відео, в якому показано, що не залежно від успішності, популярності і багатства, всі ми в першу чергу звичайні люди … зі своїми емоціями, прагненнями і заморочками», – відреагували на інтерв’ю Кошового українці.

РЕКЛАМА: