“Вказівка на ранню смерть”: Заворотнюк зробили невтішний прогноз

Поки рідні актриси Анастасії Заворотнюк продовжують зберігати мовчання про її стан, журналісти і різні експерти продовжують наживатися на імені артистки. Так імовірно актриса знаходиться в клініці і у неї діагностували останню стадію раку мозку.

У Мережі за останні пару тижнів з’явилося стільки чуток і домислів, що можна хоч фільми знімати. Стан Насті коментують всі кому не лінь. За справу взялися навіть астропсихологи.

Так за словами Вікторії Віттрок, сьогодні в ЗМІ і Інтернеті про актрису пишуть багато неправди і безглуздості. Як впевнена астропсихолог, зірка не була в комі. В її гороскопі нічого про це не сказано.

«Але те, що в ньому є вказівка ​​на ранню смерть« прекрасної няні », ніяким сумнівам не підлягає. Там присутні класичні дані, які говорять про те, що її вік може бути коротким: напружений аспект Сонця до Місяця », – зауважила Валентина Віттрок.

Астропсихолог зазначила, що рак мозку все ж міг виникнути у актриси після процедури ЕКО. Справа в тому, що під час ЕКО дуже активними стають гормони. Вони і могли активізувати ракові клітини. Вони, до речі, як впевнена астропсихолог є в організмі кожної людини. Як вважає Валентина Віттрок, актриса могла пережити останнім часом сильний стрес, отримати травму, а може всьому виною гормональна терапія. Клітини почали швидко розмножуватися і згодом перетворилися в пухлину.

Відзначимо, що рідні Заворотнюк так ніяк і не прокоментували хворобу актриси. Вже немає ніяких сумнівів, що “Прекрасна няня” дійсно хвора.

Про це за останній тиждень не раз висловилися її друзі і знайомі. Крім того, представники преси, які цілодобово чергують біля клініки, бачили, як до медичного закладу приїжджав чоловік актриси фігурист Петро Чернишов. Тут же бачили і дочку зірки «моєї прекрасної няні» Анну.

Читайте також  Гурт “Ляпис Трубецькой” під час підготовки до благодійного концерту на підтримку України заспівав на тлі двох прапорів

До речі, представники преси робили вже не одну спробу проникнути в лікувальний заклад. Зараз тут на вході чергує відразу кілька охоронців. Вони уважно стежать, щоб ніхто не зміг пройти без потреби в лікарню. Раніше дочка Заворотнюк говорила, що інформація про нібито запропоновані їй 15 мільйонів рублів, неправдоподібна. Ніхто їй такі гроші за розповідь про матір не пропонував.

РЕКЛАМА:

Джерело.