Завів у номер і роздягнувся: спіймали тренера-педофіла, який розбещував своїх неповнолітніх вихованців (фото підозрюваного)

Під час змагань у Львові тренер футбольної секції розбещував свого неповнолітнього вихованця у готельному номері.

26 вересня у Київській області затримали футбольного тренера, який протягом 4 років переховувався від суду за розбещення неповнолітніх, повідомляє прес-служба поліції Києва на своїй сторінці у Facebook.

Відзначається, що чоловік весь цей час міняв імена і прізвища і проживав за різними адресами в столиці і на території Київської області. Саме цей факт і ускладнював пошуки фігуранта. Суд обрав правопорушнику запобіжний захід у вигляді арешту з правом внесення застави в сумі 150 тисяч гривень.

“Слідчим відділом Дарницького управління поліції ГУНП в Києві в грудні 2015 року було розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України відносно тренера по міні-футболу”, – сказано в повідомленні.

За даними поліції, зловмисник працював тренером у футбольній секції в загальноосвітній столичній школі.
У кінці грудня 2015 року він повіз команду неповнолітніх вихованців на змагання до Львова. Там нібито і трапився кричущий випадок.

За словами постраждалого хлопчика, тренер у готельному номері розбещував його, оголюючи свої статеві органи. Свідком цієї події став ще один підліток, який у той момент також перебував у кімнаті.

Слідство зібрало необхідну доказову базу про причетність фігуранта до вчинення протиправних дій. Надалі матеріали провадження були направлені до суду. Однак зловмисник, бажаючи уникнути покарання, почав переховуватися і не з’являвся на судові засідання.

Незважаючи на пошуки поліції, чоловікові вдавалося постійно переїжджати, змінюючи при цьому особисті дані.
26 вересня в одному з населених пунктів на Київщині чоловіка затримали і незабаром заарештували.

https://www.facebook.com/UA.KyivPolice/posts/2446437832078640

 

РЕКЛАМА:

Джерело.