“Він прямо на моїх очах зарізав бабусю”: Чоловік жорстоко розправився з сім’єю

“Він прямо на моїх очах зарізав бабусю”: Чоловік жорстоко розправився з сім’єю

Кривава сімейна драма розігралася в місті Дубляни.

До кінця життя просидить за ґратами 58-річний житель Жовківського району, який 22 червня 2016 року жорстоко розправився зі своєю сім’єю.

Як встановило слідство, того дня рано вранці чоловік убив власну матір і дочку, завдавши 38 і 27 ран в життєво важливі органи, а також намагався зарізати зятя і внука, проте тим вдалося втекти через вікно будинку. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Про те, що чули шум і крики, в поліцію повідомили сусіди о пів на п’яту ранку. Прибулі на місце події правоохоронці виявили тіла 76-річної мати вбивці і 220-річної дочки. Ще двом родичам – зятю і чотирирічному онуку – чоловік встиг нанести різані рани шиї та спини, коли вони тікали з дому через вікно.

Ще одна дочка вбивці втекла неушкодженою. Пізніше жінка розповіла, що за два місяці до трагедії батько лежав в психіатричній лікарні, але через тиждень його виписали, запевнивши, що «він – найзразковіший пацієнт, і більше немає необхідності тримати його в лікарні».

Все почалося через сварку глави сімейства з матір’ю. На захист бабусі стала 20-річна дочка чоловіка. Він схопив ніж – і почалося пекло.

«Він мав вади слуху і мови від народження, а крім того, завжди були проблеми з психікою. Скандалив і бешкетував постійно. Чіплявся до нас на рівному місці. Коли він узявся за ніж, я вибігла на вулицю, і він прямо на моїх очах зарізав бабусю. Потім я почала кликати чоловіка, який спав у кімнаті. Зрозуміла, що навіть не знаю, куди подівся мій 4-річний син. А сестра якраз у цей час разом з ним сховалася у ванній кімнаті. Їй якось вдалося малого випустити, і там батько її і зарізав. А чоловікові з сином вдалося втекти через вікно», – повідомила вона.

Читайте також  Неформалка, яка тікає з дому: Вся правда про життя зірки серіалів «Свати» і «Слуга народу» Анну Кошмал

При цьому психопат кілька разів ударив ножем і зятя. Удари були такої сили, що зламався ніж. Пораненого чоловіка госпіталізували і ввели в медикаментозну кому. За словами лікарів, життєво важливі органи не були зачеплені, але він втратив багато крові.

РЕКЛАМА:

Джерело.