“Побита та гола”: на Волині піп викрав з будинку сплячу 10-річну дівчинку і зґвалтував

У мережі вимагають кастрацію педофілів.

 

У Ковельському районі Волинської області піп викрав з будинку 10-річну дівчинку та згвалтував її.

Про це пише “Вісник Луцька”.

У повідомленні йдеться, що в Україні почастішали випадки, коли педофіли відверто збиткуються з дітей.

При цьому ЗМІ описав вкрай резонансний випадок, котрий стався в одному із сіл Волинської області ще у 1997 році, наголосивши, що ще відтоді з педофілами ніхто не намагається навести порядок.

“39-річний батюшка близько опівночі проник у будинок, де в кімнаті спала 10-річна дівчинка, а її тато дрімав біля телевізора. Господар не зачинив на ніч хату. Дитина прокинулася в обіймах незнайомого бороданя, який ніс її на руках в кущі за селом. Потім дядько розлютився і почав бити, примушуючи вступити з ним у статевий зв’язок. Напівсонна дитина мало розуміла, що хоче від неї цей незнайомець і звідкіля він взагалі взявся. Спочатку зловмисник задовольнив свою хіть неприродним способом, а потім зґвалтував жертву і відпустив. Батько, прокинувшись, де тільки не шукав доньку. Знайшов за селом, побиту й роздягнену”, – пише ЗМІ.

“Уже наступного дня міліція шукала бородатого злочинця. І раптом хтось з місцевих чоловіків пригадав, що напередодні злочину випивав на березі озера з бороданем, і той хвалився, що батюшка, має свій приход у районі. Кинулися в село Пісочне – є такий. Потерпіла дитина його упізнала. Тоді ж випливло ще одне зґвалтування, вчинене за рік до того поблизу станції Уховецьк. Там русявий чоловік з бородою напав на дівчину і, погрожуючи вбивством, завів її у лісопосадку, побив та зґвалтував. І ця жертва упізнала свого ґвалтівника.

Під час слідства виявилося, що у молодості батюшка місяць лікувався у психіатричній лікарні. Згодом колишній слюсар-сантехнік став священником, одружився, народилися дітки. Про хворобу всі якось забули. Ще любив чоловік хильнути чарчину, то й свої злочини він вчинив «під мухою». Під час психіатричної експертизи й на суді батюшка вперто імітував божевілля: то був патріархом всієї Русі Піменом, то Тарзаном, стрибав у клітці, демонструючи свою силу та лякаючи неповнолітню потерпілу, то співав псалми і завивав, як вітер у трубі. На ньому була домоткана сорочка з нашитим хрестом, вирізаним з мішковини, мав двотижневу щетину, довге волосся… Ще й влаштував стриптиз у клітці – повністю роздягнувся. Отож виводили підсудного із залу в костюмі Адама. Подібного у Волинському обласному суді ще не бачили. Та психіатри мали всі підстави констатувати, що підсудний симулює психічне захворювання і перебуває у стійкій ремісії, а значить, є осудним. Вирок же батюшка-Тарзан слухав як годиться – поголеним і одягнутим. Йому дали 13 років позбавлення волі в колонії посиленого режиму. Термін його ув’язнення сплив у 2011 році. І ця людина може сьогодні ходити вулицями вашого міста чи села”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також  У Франківську правоохоронці затримали іноземця-наркомана. ФОТО

Нагадаємо, одна із 13-річних вихованок настоятеля Свято-Троїцької обителі милосердя РПЦ під Оренбургом Миколи Стремського, якого звинуватили в розбещенні та зґвалтуванні прийомних дітей, вагітна.

РЕКЛАМА:

Джерело.