“Чудо у животику. Супер!”: Нове фото подружжя Потапа і Каменських наробило галасу в Мережі

Потап і Настя Каменських весною цього року стали щасливим подружжям. Пара нарешті перестала приховувати свої стосунки і узаконили їх.

Хоч шанувальники декілька років підозрювали Потапа і Настю у романтичних стосунках, проте весілля для багатьох стало справжнім сюрпризом.

А опісля весілля фанати активно стали обговорювати можливе поповнення у зірковій родині. А як інакше? Після весілля, логічно, Каменських повинна завагітніти і народити маленьких Потапчиків. І на кожному новому фото шанувальники шукають доказів, що ось, настя нарешті вагітна.

Ось і зараз в Мережі бурхливо обговорюють нове фото щасливого подружжя.

Потап опублікував ніжне фото у компанії дружини з прогулянки осіннім містом. Особливу увагу шанувальників привернула зовнішність співачки. Особливо у зоні живота і багатьом здалось, що у Насті округлились форми і зразу ж посипались коментарі про те, що вона вагітна.

https://www.instagram.com/p/B3Hnhu5I81i/?utm_source=ig_embed

А округлість виявилася банальною сумочкою-бананкою.

“Диво в животику?”, “Там маленький Потапчик”, “Опа,вже в цікавому положенні?:)”, “Ви так мило дивитесь”, “Здалося”, “Ох я відразу подумала, що вагітна, а придивилася – здалося”, “Вагітна!!! Супер!!!”, “Блін здалося, це сумка”, “Все одно за сумкою є животик”, “Думала Настя вагітна, а то виявилася сумка”, “Коли Настя вагітна буде?” – обговорюють фото шанувальники.

РЕКЛАМА: