Терміново! Біля Львова впав літак з людьми. Рятувальники працюють на повну силу

Вантажний літак Ан12 летів з італійського Віго до турецького Стамбулаі здійснював посадку у Львові для дозаправки. Одразу ж перед запланованою посадкою він зник з радарів. Згодом з’явилася інформація, що літак упав між Львовом та Сокільниками.

О 6:45 літак зник з радарів, а в аеропорту спільно з рятувальниками розпочали рятувально-пошукові роботи, повідомили в аеропорту “Львів”.

Злітну смугу аеропорту закрили на зліт і посадку щонайменше на годину. Згодом стало відомо, що літак здійснив аварійну посадку неподалік від кладовища поряд з селом Сокільники.

Як відомо, на борту літака перебували 7 членів екіпажу. Після зіткнення з землею троє з них отримали пошкодження. Про жертв аварії поки не повідомляється.

“Наразі подробиці встановлюються, спец техніка і ДСНС виїхали на місце події О 08:00. На борту траспортного АН12 літака перебували 7 чоловік, наразі про стан чи потерпілих не відомо. З інформації ще годину буде закритий Аеропорт Львів. На 08:00 появилася інформаціі місце посадки Жирівка. ” – йдеться у повідомленні.

Стнаном на 08.10, як передає кореспондент з місця події – є інфомація про знайдених трьох людей. Працівники ДСНС працюють над деблокацією їх з під уламків літака.

РЕКЛАМА:

Джерело.