“А ви не соромтеся!”: Зеленський змусив Лукашенка реготати на форумі в Житомирі (відео)

Білоруський президент Олександр Лукашенко 4 жовтня на форумі в Житомирі звинуватив інші країни в тому, що вони хочуть посварити Київ і Мінськ.

Відео виступу Лукашенко оприлюднила в Facebook прес-служба Офісу українського президента, передає Діалог.UA.

Лукашенко і Зеленський взяли участь у Форумі регіонів України та Білорусі, який відбувся в Житомирі. Там білоруський лідер виступив з неоднозначною заявою про те, що “треті сили нібито хочуть вбити клин між Україною і Білоруссю”.

“Хочу вам сказати чесно. Чим ближче ми будемо з Україною, чим ріднішими будуть наші держави, чим згуртованішими, тим більший опір ми будемо відчувати. Політики не дозволять нам дуже сильно дружити, бо, на жаль, світ діє за принципом розділяй і володарюй”, – сказав Лукашенко.

Він тут же поскаржився, що багато журналістів витлумачать його слова, так ніби вони стосуються Росії. Зеленський в цей момент пожартував над Лукашенком: “А ви не соромтеся!”.

Його слова розсмішили Лукашенка і весь зал. Через якийсь час президент України уточнив, що “пожартував”. Лукашенко на це відповів:

“Ну, Володимир Олександрович, я Вас за язик не тягнув!”

Пізніше білоруський лідер заявив, що нібито не тільки РФ, але і Захід хоче перешкодити дружбі Києва і Мінська.

“Ми усвідомлюємо це з президентом. Ми про це говорили… Ми нормальні люди! Ми не хочемо проти когось дружити! Ми не хочемо проти когось воювати. Ми повинні бути сильні”, – підкреслив Лукашенко.

РЕКЛАМА:

Джерело.