“Повідривало голови”: з’явилися моторошні подробиці падіння літака під Львовом

У літаку, який 4 жовтня зазнав аварії під Львовом, страшною смертю загинули п’ятеро осіб. Частини тіл розкидало по колгоспних садах, а тих, хто вижив, заблокувало в лайнері.

Про це OBOZREVATEL розповіли жителі с. Сокільники, які стали свідками авіакатастрофи. За їхніми словами, рано-вранці літак звалився на колишні колгоспні сади.

“Був сильний туман, нічого не видно. Ми думаємо, що він просто не побачив злітно-посадкову смугу. До неї там буквально кілометр, рукою подати”, – говорить один з очевидців трагедії. Хоча водночас є дві офіційні версії причини аварії – закінчилося пальне або ж помилка пілота.

Зазначається, що люди загинули жахливою смертю. “Літак викосив дерева, як траву. Кабіна розбита в мотлох, а екіпажу повідривало голови. Там частини тіл були розкидані. Начебто загинули відразу три людини. Решту заклинило в салоні, вони стукали, щоб їх врятували”, – сказав житель села Сокільники, де і звалився літак.

“Кабіна розбита в мотлох, а екіпажу повідривало голови. Там частини тіл були розкидані. Начебто загинули відразу три людини”, – каже мешканець села.

РЕКЛАМА:

Джерело.