“Є вакансії із заробітною платою понад 50 тис. гривень”: Де українцям шукати таку роботу

Українці за допомогою Центру зайнятості можуть знайти роботу з зарплатою в 50 тис. грн. Такі вакансії є в його базі.

Про це сказала директор Центру Ольга Макогон. За її словами, в Києві та Київській області можна знайти роботу з зарплатою від 20 тис грн. Така робота є для фахівців IT, інженерів, лікарів, слюсарів, бетонярів і представників деяких інших професій.

“У столиці є вакансії із заробітною платою понад 50 тис. гривень. Навіть зараз, коли багато людей та роботодавців тільки починають виявляти цікавість до служби зайнятості, нам є що запропонувати”, – зазначила вона.

А ось в регіонах все більшим стає попит на технічні та технологічні сфери діяльності.

“Все менше попиту на фахівців гуманітарної сфери. Все роботодавці, які звертаються до нас і до приватних агентств, кажуть саме про пріоритет робочих, технічних і технологічних професій”, – зазначила Макогон.

За словами Макогон, водій сучасних тракторів і агромашинн може заробляти і 30, і 50 тис. гривень. А інженери, технічні фахівці – від 20 тис. гривень.

“Там досить високі вимоги, потрібне знання іноземної мови. Насправді це руйнування шаблонів, коли технічний фахівець може отримувати більше керівника в офісі”, – підсумувала Макогон.

Додамо, що в Україні середня зарплата перевищила позначку в 10 тисяч гривень, проте українці все частіше шукають, де можна додатково заробити. У топ професій для підробітку входить водій таксі – за тиждень людина додатково може заробити до 1,5 тисячі гривень.

РЕКЛАМА:

Джерело.