“Якщо президент Зеленський не розуміє, що він робить, то тоді він не може бути президентом”, – професор на віче у Києві

Володимир Зеленський, як чинний глава держави, повинен діяти не під диктовку Путіна і погоджуватися на його умови, а дбати про захист інтересів України

Про це відомий український дипломат, професор міжнародного права Володимир Василенко заявив на всенародному віче “Зупинимо капітуляцію!”, що відбувається у неділю, 6 жовтня 2019 року, на столичному Майдані Незалежності, передає Еспресо.TV.

“Якщо президент Зеленський не розуміє, що він робить, то тоді він не може бути президентом. А якщо він розуміє, що він робить, то тоді він чинить акт державної зради”, – наголосив він.

За словами Василенка, після свого обрання на посаду президента Зеленський – замість відмови від нав’язаних Україні домовленостей – погодив “невигідний, ганебний мирний план”.

Натомість команда президента, зазначив професор, наразі має зосередитися на розробці і впровадженні: “стратегії відсічі збройної агресії”; “стратегії зміцнення національної єдності”; “стратегії підвищення обороноздатності країни”; “стратегії мобілізації всіх ресурсів держави і суспільства для уникнення більших територіальних втрат і уникнення принизливої поразки”.

“Лише за таких умов Україна вистоїть”, – підсумував Василенко.

РЕКЛАМА:

Джерело.