РосЗМІ поховали Анастасію Заворотнюк: Знову фейк чи правда? ОНОВЛЕНО

В мережі пишуть про смерть Анастасії Заворотнюк у лікарні в Москві

Анастасія Заворотнюк через кілька тижнів лікування від раку головного мозку четвертого ступеня померла в приватній клініці в Москві (РФ). Таке повідомлення в неділю, 6 жовтня, з’явилося в росЗМІ із посиланням на листування в соціальній мережі.

Згідно з повідомленням в Telegram-каналі “Тільки нікому”, зірка серіалу “Моя прекрасна няня” померла 5 жовтня. Про це розповів користувач мережі, чий знайомий працює в клініці, де лікується актриса.

“- Анастасія Заворотнюк померла вчора в ЕМС. На Щепкіна лікарня.

– Це точно? Звідки інформація?

– 98 відсотків.

– Ваші знайомі там працюють?

– Так.

Зазначимо, що ресурс вказує на неможливість ані підтвердити, ані спростувати ці дані.

“Шановні колеги зі ЗМІ, звертаємо вашу увагу, що поширювати далі цю інформацію як 100-відсотковий факт не можна. Публікуємо це тільки тому, що офіційна позиція ховається, а існуючі суперечливі коментарі ще більше заплутують суть подій”, – йдеться в публікації.

Зазначимо, що днями концертний директор актриси, реагуючи на пройдені “дедлайни” з інтерв’ю Анастасії (до 1 жовтня), на яких зірка повинна була б розповісти подробиці про свій стан здоров’я, підтвердити факти і спростувати численні домисли, заявив, що вона не даватиме інтерв’ю російським ЗМІ найближчим часом.

Виступ Анастасії до початку жовтня чекали не тільки представники росЗМІ, але і мільйони її шанувальників. Тим не менш, не дивлячись на підготовку до можливого офіційною заявою артистки і ажіотаж серед журналістів, з початком другого місяця осені ситуація не стала ясніше.

Додамо, що на думку американського астролога, спеціаліст по Фен Шуй і психоаналітика, Анастасія Заворотнюк насправді в комі не була, і велика частина того, що пишуть в ЗМІ про здоров’я актриси, є брехнею.

Читайте також  Як романтично! Холостяк-9 влаштував коханій побачення мрії на карантині (відео)

ОНОВЛЕНО:

У Заворотнюк зробили заяву після чуток про те, що актриса померла. Про це пишеУНІАН

Актриса Анастасія Заворотнюк та її оточення просять припинити спекуляції довкола її здоров’я і закликають людей вірити тільки тій інформації, яка з’являється в офіційних ЗМІ.

Про це розповів ТАСС її директор Стас Христов, відзначивши, що ні сама зірка, ні її близькі поки не будуть нічого говорити про її здоров’я.

На закінчення він попросив поважати рішення актриси та її сім’ї. У клініці, де лікують Анастасію, заявили, що такої пацієнтки у них немає.

З друзів, які могли б хоч якось прояснити ситуацію, тільки один відповів на запитання журналіста, але з умовою, щоб його ім’я не згадувалося.

Пояснивши, що їх просили нічого не говорити пресі, він твердо заявив: “Так, вона жива. На цьому все”.

Нагадаємо, інформація про те, що Заворотнюк померла, з’явилася вранці в неділю, 6 жовтня, у низці Telegram-каналів. Про це нібито повідомив один зі співробітників лікарні, де перебувала актриса.

РЕКЛАМА:

Джерело.