Калушани залили бетон у сміттєві урни і перекрити ними проїзд. ФОТО

Не відомо, хто автор цього дива благоустрою, комунальники чи жителі двору, але мотивація цього вчинку незрозуміла.

Рагулізмом назвали в соцмережі такий підхід до вирішення проблеми, йдеться на Facebook-сторінці “Калуш Урбаністичний”.

“Творці цих чудоболардів — як вам таке прийшло в голову? Як можна було додуматись залити бетон в сміттєві урни і перекрити ними проїзд? Ще й впритик до блокувальних напівсфер? Просто кров з очей.

Мерія зробила одну з небагатьох непоганих речей за всю свою каденцію – облаштувала майже півтори тисячі бетонних урн. Для вас, для того, щоб у вас були чисті двори, без сміття. Але ви це не оцінили, а просто зас*али як змогли. А поряд смітники ломляться від сміття…”.

Зрозуміло, що ніхто не хоче бачити в себе під вікнами на газонах і на дитячих майданчиках стихійні автостоянки. Але ж методи просто варварські, зазначає автор допису:

“Якщо хочете врятувати свої двори від засилля машин, чому не зробите це цивилізовано? Шлагбаум, блокувальні стовпчики… Чому так дико? Ще й шини по краях”.

Як повідомляли “Вікна”, у вересні 2017 року до Калуша завезли першу партію бетонних 80-кілограмових урн для сміття, які встановили біля кожного під’їзду у багатоповерхових будинках.

Для їхнього придбання з обласного бюджету Калушу виділили 150 тис. гривень. Загалом закупили понад 1300 урн. Ціна однієї з доставкою склала 112 гривень.

РЕКЛАМА:

Джерело.