Франківці вже можуть отримати водійське посвідчення у ЦНАПі

Відсьогодні, 8 жовтня, франківці можуть отримати у Центрі надання адміністративних послуг посвідчення водія та отримати первинну реєстрацію транспортного засобу.
Як розповів кореспондентці Бліц-Інфо очільник ЦНАПу Богдан Питель, послуги будуть надаватись за графіком ЦНАПу, вихідний – у неділю. В середньому це займатиме пів години.

«Людина підходить до адміністратора та на місці оформлює документи. Плануємо, що в середньому процедура займатиме до пів години, але роботу потрібно відшліфовувати. За один візит франківець забере водійське посвідчення», – пояснює Питель.

Питель додав, що видача посвідчення водія вартуватиме 219 гривень, первинна реєстрація – від 500 гривень. Оплатити послугу можна банківською карткою та готівкою.

У свою чергу міський голова Руслан Марцінків зауважив, що у ЦНАПі можна буде також обміняти посвідчення без складання іспиту та зробити дублікат замість втраченого.

«Міська рада виділила на обладнання понад 200 тисяч гривень. Всі кошти підуть до міського бюджету, таким чином будемо вкладати їх в майбутню ОТГ»,- додав мер.

РЕКЛАМА:

Джерело.