Хотів, щоб дитина згоріла! Моторошний поворот у справі «Токіо Стар». Лиш прикриття жахливого вбивства

Хотів, щоб дитина згоріла! Моторошний поворот у справі «Токіо Стар». Лиш прикриття жахливого вбивства

Одеський готель «Токіо Стар» могли підпалити через вбивство дитини

Приморський районний суд Одеси зобов’язав правоохоронців розслідувати можливий факт залишення в небезпеці 10-річної дівчинки під час пожежі в готелі «Токіо Стар», де вона і ще 8 людей загинули в ніч на 17 серпня.

Таким чином суд задовольнив вимоги активіста Миколи Коваля, викладені в його заяві.

«Сім’я Долгих, разом з малолітньою дитиною в цей час перебувала в номері готелю, який знаходиться посередині другого поверху», – сказано в заяві Коваля.

Він зазначає, що, за версією ДСНС, займання сталося в приміщенні пральні, де «… виявили полум’я, між пральною машиною і стіною».

В інших приміщеннях вогню і задимлення на той період часу не спостерігалося. Коваль вказує, що сім’я Довгих мала достатньо часу для евакуації. Однак врятувався тільки глава сім’ї – Олександр Довгий.

Він звертає увагу, що Довгий, перебуваючи в лікарні, давав інтерв’ю телеканалу, в якому заявив, що відчув запах гару в 2.00, після чого пішов у коридор шукати вогнегасник.

«Така поведінка дуже дивне. Замість того, щоб рятувати дружину і дочку, чоловік шукає вогнегасник, щоб рятувати чуже майно», – зазначив Коваль.
При цьому загиблу дівчинку, за його даними, виявили в приміщенні пральні, а її мати – в готельному номері.

«Обставини початку пожежі та смерті малолітнього Валентини Довгої дають всі підстави вважати, що дитина потрапила в приміщення пральні на другому поверсі готелю до початку пожежі…», – зазначає заявник.

Він вважає, що може мати місце залишення в небезпеці, що призвело до загибелі людини, чи інший злочин.

Читайте також  Люди стрибають за борт: Біля Керченської протоки горять два судна, перші подробиці

 

РЕКЛАМА:

Джерело.