У Долині безхатченко намагався обікрасти магазин (ФОТО)

У місті Долина чоловік у нічний час проник до магазину. Завдяки охоронній сигналізації правоохоронці зреагували миттєво, затримавши горе-крадія.

О третій годині ночі, як інформують у Поліції охорони, на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал «тривога» з магазину по вулиці Незалежності, що в місті Долина, передає Фіртка.

Негайно на об’єкт прибув спільний наряд групи реагування Калуського МРВ та Управління поліції охорони в Івано-Франківській області. Прибувши до магазину, співробітники поліції слідів проникнення не виявили, але чергова повідомила, що з магазину продовжують надходити спрацювання. Поліцейські заблокували об’єкт, а на місце події викликали власника.

Після відкриття магазину, правоохоронці виявили та затримали невідому особу. Чоловік заховався за прилавком продажу кавових напоїв. В ході перевірки було встановлено особу затриманого. Чоловік, 1968 року народження, без постійного місця проживання, раніше неодноразово засуджений.

На місце події викликано слідчо-оперативну групу Долинського відділу поліції для надання правової кваліфікації діям правопорушника та причетності горе-крадія до інших крадіжок. Триває досудове розслідування.

РЕКЛАМА:

Джерело.