Медичний заклад Калуша посів 12-те місце в загальнонаціональному рейтингу

Щороку в Україні різні громадські організації формують різноманітні бізнес-рейтинги — за галузями, фінансово-економічними показниками тощо.

У цьогорічному Національному бізнес-рейтингу представлене комунальне некомерційне підприємство «Калуський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», яке увійшло до «золотої» 20-ки та посіло 12 місце серед майже 3,5 тис. підприємств з аналогічним видом діяльності (КВЕД 86.10 — діяльність лікарняних закладів). Також міський центр первинної медико-санітарної допомоги рекомендовано до участі в номінації «Компанія року 2019».

Як зазначив у коментарі «Вікнам» директор міського центру Михайло Гаврилишин, жодних заявок чи іншої інформації для участі у рейтингу міський центр не подавав. За його словами, укладачі рейтингу проводили аналіз діяльності медичних закладів на підставі відкритих даних — аналізу звітності, активності у закупівлях на електронних торгових майданчиках тощо. В цілому міський центр не має інформації щодо критеріїв оцінювання. Проте, як відзначив Михайло Гаврилишин, показники фінансово-господарської діяльності міського центру поліпшуються, як і оснащення, якість медичних послуг та в цілому умови для працівників та відвідувачів закладу.

Подавати заявку на участь у номінації «Компанія року 2019» міський центр не планує, як і брати участь в інших рейтингах та номінаціях. Як правило, участь у відзначенні та нагородженні кращих компаній є платною — з рекламою, інтерв’ю тощо. Це може коштувати до 60 тис. гривень.

РЕКЛАМА:

Джерело.