Молодій прикарпатці потрібна трансплантація: вартість операції – захмарна (ФОТО)

Тридцятилітня Олеся Ілійчук із с. Старі Кути Косівського району, потребує допомоги в зборі коштів на лікування.

Не так давно жіна боролася з лімфомою Хожкіна (раком лімфатичної системи), який наразі є в стадії ремісії, як знову змушена боротися за життя. У пані Олесі важкий діагноз – Первинний імунодефіцит АДА 2, тяжка автоімунна нейтропенія.

Допомогти жінці може пересадка кістокового мозку, але ця операція дуже дороговартісна. Сума за проведення трансплантації в італійській клініці м. Верона становить 130 тисяч євро і просто непідйомна для родини, не кажучи вже про те, що ще додатково потрібні гроші на поточні витрати для перебування за кордоном.

Станом на 21 вересня, вдалося зібрати 11 670 євро. Сестра Олесі – Оленка Петрук продовжує невтомно просити всіх небайдужих про допомогу:

“Кожний день без належного лікування для Олесі дуже великий ризик. Прошу Вас приєднатися до збору коштів. Що швидше ми зберемо кошти, тим більше шансів на повне одужання Олесі. Якщо кожен зробить свій маленький внесок, а не скаже що мої 5-10 гривень нічого не змінять і пройде повз чи зробить вигляд, що його це не стосується, то ми зможемо це зробити. Сьогодні Ви допоможете комусь, а завтра хтось допоможе Вам. Завжди вдячні всім хто з нами”, – розповідає жінка.

Реквізити для допомоги:

4149 4991 0982 9257 Приват Банк

Ілійчук Олеся Юріївна.

Контактний номер сестри Оленки – 097 825 68 36

РЕКЛАМА:

Джерело.