“Це важка для мене тема”: Олександр Пономарьов вперше розповів про страшний діагноз

Популярний український виконавець Олександр Пономарьов не завжди був таким сильним і мужнім. Артист зізнався, що в дитинстві був дуже хворобливою дитиною.

Страждав від недокрів’я, що могло призвести до непередбачуваних наслідків. Але його мама доклала максимум зусиль, щоб врятувати єдиного сина і зробити його щасливим.

Спогадами про дитинство і найдорожчу жінку Пономарьов поділився в програмі «Зірковий шлях» на каналі «Україна».

«У мене всі забирали їжу в дитячому саду, били мене. Не вистачало мені 300 грамів крові », – поділився Олександр Пономарьов. Його мама, Любов Анатоліївна, зробила все можливе, щоб врятувати сина, знайшла донора, лікарів. І незабаром Саша пішов на поправку. Мати майбутнього артиста першою помітила музичний талант сина і відправила його в музичну школу, записала в спортивні секції для зміцнення здоров’я.

«Мене відправили в музичну школу, але це було дуже дорого. Тому я потім відправився на спорт, який був безкоштовним», – розповів співак.


Правда, бокс довелося кинути через проблеми із зором. Щоб син не страждав, мама купила йому справжній синтезатор, який став приносити Олександру перші гроші, граючи на весіллях. У 15 років за протекцією мами Пономарьов вже співав у ресторані. А в 17 – на зароблені гроші купив перший автомобіль.

Олександр зізнається, що Любов Анатоліївна була єдиною жінкою, яка могла зупинити його, дати «прочухана».

Ставши відомим артистом, Пономарьов подарував мамі ресторан, а також влаштував сюрприз – познайомив з Аллою Пугачовою. Жінки близько години проговорили по телефону.

Мама народного артиста пішла з життя в 2004. Олександру і зараз складно згадувати про неї. Найбільше він шкодує, що мама не встигла побачити його молодшого сина Олександра.

Читайте також  Бутуcoв нeгaйнo звepнувcя дo мepiв мicт Укpaїни: “Aвдiївкa мoжe poзпoчaтиcя нa вaшиx вулицяx”… Відео

«Це важка тема для мене, дуже шкода, що вона не побачила Сашка. Це людина, яка зробила для мене найбільше», – сказав Пономарьов і припинив розмову на цю тему.

РЕКЛАМА:

Джерело.