У Франківську водій витягнув з автобуса та побив юну пасажирку

Водій маршрутки №27 в Івано-Франківську силою витягнув з автобуса дівчину-пасажирку та добряче кілька разів штурхонув.

Відео інциденту виклали у соцмережі Instagram 9 жовтня. Що стало причиною конфлікту наразі не зовсім зрозуміло.

“Вона виражалась нецензурною лексикою і водій сказав, щоб вона покинула транспорт, хоча оплатила проїзд. Дівчина відмовилась виходити. Ось який результат далі виник”, – розповіли у дописі під відео.

Директор КП “Електроавтотранс” Віталій Голутяк цей інцидент між пасажиркою та водієм підтвердив. За його словами, вивести дівчину з неадекватною поведінкою попросили пасажири. Самостійно покинути автобус вона відмовлялася.

“Диспетчер порадив водієві викликати поліцію, але інші пасажири не хотіли чекати приїзду правоохоронців і вимагали вивести пасажирку з салону громадського транспорту. За словами водія, дівчина його вдарила. Інформації про те нібито він її бив у нас немає, зі скаргою ніхто не звертався. Водій зібрав дані пасажирів на випадок, якщо буде скарга на нього, аби свідки могли підтвердити його слова. Звичайно, ми проведемо службову перевірку з цього приводу”, – каже Голутяк.

Пізніше, у КП “Електроавтотранс” повідомили, що ознайомившись з відео у комунальному підприємстві прийняли рішення звільнити водія.

“Конфлікт виник через неадекватну поведінку пасажирки у громадському місці, яким є громадський транспорт. Проте, реагуючи на такі дії водій перевищив свої повноваження, поводив себе не належним чином із застосуванням фізичної сили, що не може бути виправдано навіть попри провокативні дії пасажирки. Тому за такі дії та нанесення репутаційної шкоди підприємству даний водій буде звільнений з роботи 10 жовтня 2019. Просимо вибачення у пасажирки за дії водія, а також у всіх, хто став свідком цього прикрого епізоду”, – повідомили у “Електроавтранс”.

Читайте також  З франківських дитсадків вилучили понад 350 кілограмів спреду, який видавали за масло

РЕКЛАМА:

Джерело.