Зламаний ніс і сліди душіння: українця жорстоко побили у польській піцерії (фото)

Керівник піцерії у польській Познані побив заробітчанина з України, коли той прийшов по зарплату. Правоохоронці, які прибули на виклик, також не поспішали реагувати. Керівник взагалі не хотів платити українцю-заробітчанину, про це написав сам Юрій Марк на своїй фейсбук-сторінці. Пише 24tv.
Юрій – актор, понад 20 років провів на театральній сцені. За його словами, поїхав до Польщі через 3 роки після Революції Гідності, бо “не побачив позитивних змін”. Марк зазначає, що був активним учасником Майдану.

“На запрошення одного з театрів переїхав до Познання, брався за будь-яку роботу, працював по 12 годин, не зважав ні на які помикання заробітчанина”, – розповів він.

Українець пояснив, що із тієї піцерії звільнився за згодою сторінк кілька тижнів тому, однак грошей йому тоді не віддали.

“Сказав (керівник закладу – 24 канал) прийти 10 жовтня о 22:00 за грошима. Зважаючи, що я іноземець, намагався мене обдурити на гроші, а коли зрозумів, що не вдається, почав погрожувати і душити”, – написав Марк.

Тоді Юрій викликав поліцію, однак до приїзду правоохоронців керівник-поляк “усіма способами провокував” його.

Не стримавшись наніс удар в обличчя. Дивною була і поведінка поліціантів, вони зовсім не хотіли бачити, що все моє обличчя в крові, не переглянули записи відеокамер, єдине, що викликали швидку, – додав актор з України.

РЕКЛАМА:

Джерело.