Вперше за 22 роки: історична подія для України. Що буде з Кримом і Донбасом?

Вперше за 22 роки Парламентська асамблея НАТО відхилила суперечливу доповідь про санкції для країн-агресорів.

Питання розглядали на Комітеті з питань економіки і безпеки. Після виступу учасників делегації від України, ПА НАТО на основі зауважень українців вирішили відхилити доповідь. У майбутньому це відкриє шлях до повернення окупованих Криму та Донбасу в Україну.

Про це передає преса, посилаючись на повідомлення в соцмережі Фейсбук нардепа від «Слуги народу» Єгора Чернєва, а також нардепа від «Європейської Солідарності» Іванни Климпуш-Цинцадзе.

«Unbelievable! (Неймовірно, – Ред.) Тільки що відхилили найбільш суперечливу доповідь нинішньої Парламентської асамблеї НАТО про застосування економічних санкцій проти країн-агресорів! В цілому доповідь була в тональності ослаблення і дуже точкового їх застосування. Що, звичайно, нас не влаштовувало. Після нашого виступу більшість країн-членів НАТО проголосували проти того, щоб прийняти доповідь. І вперше, щонайменше за 22 роки! Працюємо)», – повідомив Чернєв.

«Безпрецедентна подія для ПА НАТО – на підставі зауважень української делегації в доповіді про санкції на Комітеті з питань економіки і безпеки, ця доповідь, як і резолюцію на її основі, були відхилені! Вітаю українську делегацію! Молодці!», – повідомила Климпуш-Цинцадзе.

 

РЕКЛАМА:

Джерело.