Як пожартувати над користувачем Mac за допомогою фатальної помилки ядра

Фатальна помилка ядра – аналог «синього екрану смерті» – кошмар користувача Mac. Якщо комп’ютер прямо зараз виконує якусь важливу і тривалу операцію, поява на екрані характерного вікна з написом «Необхідно перезавантажити комп’ютер» здатне відправити в нокаут будь-якого.

noutbuk_apple_a1278_macbook_pro_md101ua_a

Фатальна помилка ядра з’являється на Mac набагато рідше, ніж синій екран смерті Windows і в більшості випадків не пов’язана безпосередньо з обладнанням комп’ютера. Найбільш ймовірна причина в установленому або налаштуваннях операційної системи. В останніх версіях OS X розробники Apple змінили інтерфейс критичної помилки ядра. Але багато «маківники» про це не знають, тому це відмінний спосіб розіграти користувача.

Для цього потрібно всього одна хвилина доступу до комп’ютера жертви. Можна, наприклад, сказати у вас «чого-то сайт не грузиться, можна з твого подивитися?». Потім треба виконати наступні дії:
Крок 1: Відкриваємо сайт проекту Doomlaser. Тут ми бачимо опис додаток і видеодемонстрацию роботи.
Крок 2: Натисніть велику кнопку Download KPSaver.

Крок 3: Знаходимо в папці «Завантаження» файл KPSaver і робимо подвійний клік. Підтверджуємо установку утиліти «Для користувача».KB-1Крок 4: Відкриється панель налаштування заставки. Шукаємо в списку KPSaver і вибираємо час до запуску.KB-2Крок 5: Готово! Тепер можна тихо піти або голосно покликати власника зі словами: «Ой, у тебе тут щось поламалося!».KB-5Екран комп’ютер стає сірим і показує повідомлення про помилку. Насправді так виглядає заставка, але враження достовірності того, що відбувається практично повне. Відтворюються навіть характерна анімація критичної помилки. Залишається тільки спостерігати з боку за замішанням власника вийшов з ладу Mac, в сум’ятті спостерігає системний збій. Дивіться тільки не перестарайтеся — пам’ятайте, що розіграші повинні доставляти задоволення і сміх, а не злість і образу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.