Дитина не побачить маму: подробиці кривавої ДТП зі швидкою

Страшна аварія з автомобілем швидкої допомоги у Києві шокувала багатьох містян. У результаті події загинув водій медичного авто і фельдшерка Марія Апілат. Жінка нещодавно вийшла заміж і виховувала маленьку доньку.

Марія Апілат із чоловіком В'ячеславом

Аварія трапилася увечері 13 жовтня в Дніпровському районі. Мікроавтобус служби “103”, у якому, крім водія і двох фельдшерів, перебувала дівчинка-пацієнтка (попередньо дитину везли на УЗД щодо стороннього тіла у глотці) з батьком і матір’ю, зіткнувся з легковиком Peugeot.

ДТП зі швидкою у Києві

Медичне авто зіткнулося з легковиком Peugeot, у якому перебувала мама з дітьми

Як повідомила у Facebook співробітниця підстанції швидкої допомоги Лайма Гейдар, водій медичного авто загинув миттєво.

“Йому відірвало голову, а фельдшерку викинуло із салону і придавило швидкою. Обоє мертві. Ось така у нас ризикова робота. На їхньому місці міг бути абсолютно будь-який співробітник швидкої”, – зазначила вона.

За словами Гейдар, другий фельдшер Олексій Калинюк перебуває у реанімації. Також травми отримала дитина-пацієнтка з батьками, і жінка з дітьми – водійка та пасажири Peugeot (за іншими даними за кермом легковика був 44-річний батько дітей).

Момент ДТП за участю швидкої:

https://www.facebook.com/watch/?v=252318402359984

 

Як стало відомо, на підстанції швидкої допомоги Марія Апілат почала працювати не так давно.

“Вона стажувалася у мене в бригаді, коли три роки тому прийшла на нашу підстанцію. Без матері залишилася її маленька дитина, дівчинка. Марія дбала про маму-інваліда та бабусю. Навесні цього року вийшла заміж, здавалося б, все життя попереду”, – написала Лайма Гейдар.

https://www.facebook.com/layma.geydar/posts/2905147436186243

 

Марія із сім'єю

 

Марія і її чоловік В'ячеслав працювали у швидкій допомозі

Прощання з Марією Апілат відбудеться 16 жовтня о 14:00 за адресою вул. П. Запорожця, 26 (Київська міська клінічна лікарня №3).

Як повідомляв OBOZREVATEL, 10 жовтня у Києві на перехресті зіткнулися карета швидкої допомоги й автомобіль Ford. На момент події медичний автомобіль рухався із увімкненими проблисковими маячками. У результаті ДТП швидка, в якій перебували медики і пацієнтка, перевернулося

Читайте також  Блокування банківських рахунків ухилянтам: деталі скандального законопроєкту про мобілізацію

 

РЕКЛАМА:

Джерело.