У смертельній ДТП на Львівщині загинула прикарпатка і четверо людей травмовані

В поліцію сьогодні, 18 жовтня, близько 02.00 надійшла інформація про те, що на автодорозі Київ-Чоп біля села Сокільники Пустомитівського району сталося зіткнення транспортних засобів.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Рено Лагуна», 20-річний житель Перемишлянського району, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «Фольксваген Пасат», яким керував 50-річний мешканець Івано-Франківської області, інформує Фіртка з посиланням на поліцію Львівщини.

Внаслідок зіткнення на місці події загинула пасажирка «Фольксвагену», 47-річна жителька Івано-Франківської області. Обидва водії та двоє пасажирів «Рено» віком 20 та 21 рік госпіталізовані.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Статтею передбачене покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водія «Рено» затримано в порядку ст.208 КПК України. Вирішується питання про обрання йому міри запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

РЕКЛАМА:

Джерело.