На Прикарпатті поліцейські-новобранці склали присягу на вірність народові України (ФОТО)

У Головному управлінні Національної поліції в Івано-Франківській області відбулась урочиста присяга молодих поліцейських, які пройшли відбір та вирушають на навчання до поліцейської академії у Рівному.

Десять хлопців і дівчат вирішили пов’язати свою долю з правоохоронною діяльністю, пройшли суворий конкурс та стали працівниками сектору реагування патрульної поліції, пише Фіртка.

Від імені керівництва Нацполіції та від себе особисто привітав новобранців т.в.о начальника Головного управління Нацполіції в Івано-Франківській області Василь Кіцелюк:

«Сьогодні надзвичайно важливий день у вашому житті — ви склали присягу на вірність народові України. І я щиро вітаю вас із цією важливою подією. Це один із найбільш відповідальних кроків на тому непростому професійному шляху, який ви обрали. Склавши присягу, ви взяли на себе велику відповідальність за безпеку життя і здоров‘я людей, які вас оточують. І я дуже сподіваюся, що кожен з вас гідно нестиме звання поліцейського»

Після присяги молодих поліцейських чекає пів року підготовки у поліцейській академії.

На урочисті заходи також завітали поліцейські-новобранці роти поліції особливого призначення, котрі успішно завершили навчання на курсах первинної професійної підготовки поліцейських у Львівському державному університеті внутрішніх справ та вчора урочисто склали присягу на вірність українському народові. Уже сьогодні вони приступають до виконання службових обов’язків.

РЕКЛАМА:

Джерело.