В Івано-Франківську замінували ОДА та обласну лікарню

Сьогодні зранку, 24 жовтня, на електронну пошту Головного Управління Національної поліції в Івано-Франківській області надійшло повідомлення про замінування.

Про це Фіртку повідомили в пресслужбі поліції. Відтак, у листі вказувалось, що заміновано Обласну державну адміністрацію, що по вулиці Грушевського 21, та обласну клінічну лікарню, що на Федьковича, 91.

“Надійшло повідомлення про замінування. На місце події негайно виїхали вибухотехніки, кінологи, слідчі та служби оперативного реагування. Наразі перевіряється інформація і працюють всі служби”, – розповіли у поліції.

Наразі у цих будівлях розпочинається евакуація працівників та відвідувачів.

Нагадаємо, 23 вересня, о 8.09 год на електронну пошту обласного Управління Нацполіції надійшло повідомлення про замінування приміщення аеропорту в Івано-Франківську. Поліцейські оглянули територію, але вибухонебезпечних предметів не виявили.

Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення правопорушника, який повідомив у поліцію неправдиву інформацію.

У вівторок, 24 вересня, на вулиці Бачинського,1 з офіс-центру евакуювали людей у зв’язку із замінуванням. Проте, цього разу виявилося, що це навчання СБУ. Через два дні, 27 вересня, невідомі повідомили про замінування Вокзалу.

Крім того, у цьому році “мінували” центральний фонтан, будинок правосуддя, залізничний вокзал та школу.

РЕКЛАМА:

Джерело.